Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η Υβριδιακή Κατάρα

Tο άρθρο είναι εμπνευσμένο απο την δουλειά του-της FrequencyFence(Ψευδώνυμο η όνομα)


Η πολιτική, η οικονομία, η διασκέδαση, τα ΜΜΕ, τα Έθνη, οι αρχηγοί, τα παγκόσμια,γεγονότα, οι πόλεμοι ακόμη και ο καιρός είναι προκάλυμμα για το ΜΑΤΡΙΞ. Πιστεύοντας αυτήν την ψεύτικη πραγματικότητα, επιτρέποντας στις σκέψεις σας και στην ενέργεια σας να καταναλωθούν από τον καθημερινό μύλο της επιβιώσεως με τα ατέλειωτα ψέματα και τις ασημαντότητες, ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΙ ΣΑΣ.


Οι άνθρωποι τροφοδοτούν με τα πιστεύω τους και τα συναισθήματα τους το Μάτριξ, και αυτή η ενέργεια συλλέγεται από τα παράσιτα. Κάνουν άνθρωπο-καλλιέργεια για πάρα πολύ καιρό, πολύ πιο πίσω από την Αρχαία Ελλάδα. Δες “TERRA PAPERS μια σύνοψις”


Για αυτό χρησιμοποιούν το Χόλυγουντ με όλες αυτούς τους ερπετοειδείς ηθοποιούς, ώστε να μας σύρουν στην δικιά τους πραγματικότητα. Για να περιορίσουν την ευαισθησία μας και την συνείδηση μας σε ένα μικρό κουτάκι ώστε να ρυθμίζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας μέσω των πιστεύω μας και τα σκηνοθετημένα γεγονότα.


Θα ελευθερωθείτε μόνο αν σταματήσετε να πιστεύετε όλες τις εκφάνσεις του συστήματος και να του δίνετε την ενέργεια σας. Η άγνοια και ο φόβος είναι τα μόνα πράγματα που μας κρατάνε φυλακισμένους.


Ξεκολλήστε από το YouTube, δεν καταλαβαίνετε ότι προωθεί τον φόβο και την διχοτόμηση? Οι πράκτορες τους είναι παντού. Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά και θα βρείτε πολλά υβρίδια και ερπετοειδείς.


Παρατηρείτε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι συμβαίνει με την ενέργεια σας και την δόνηση σας


όταν βρίσκεστε με άλλους, ακόμη και όταν παρακολουθείτε !


Εξετάζετε τον τρόπο ομιλίας, γραφής, τις εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις των ματιών Χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας για να διακρίνετε τις προθέσεις τους.Η διαίσθηση σας δεν κάνει ποτέ λάθος. Εξαφανίστε τον θόρυβο και ακούστε.



Πολυγωνικές Ίριδες

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το αποτέλεσμα της ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗΣ ΙΡΙΔΑΣ-ΚΟΡΗΣ δεν είναι αποτέλεσμα τεχνολογίας αλλά μια οργανική λειτουργία της διαδικασίας αλλαγής σχήματος των ερπετοειδών. Λαμβάνοντας υπ όψιν την πολύ αφύσικη βάση του υβριδικού DNA και βιολογίας, είναι πιθανόν. Ίσως να έχουν ενσωματώσει ΝανοΤεχνολογία στο DNA τους, που τους επιτρέπει να το αναπαράγουν μέσω της διαιρέσεως των κυττάρων, και να μπορεί να περνά από γενιά σε γενιά χωρίς την ανάγκη εξωτερικών συσκευών και εμφυτεύσεων.


Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι έχουμε έναν πολύ απλό τρόπο να τους αναγνωρίζουμε, κοιτώντας το σχήμα της ίριδος – κόρης.


Το ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ σχήμα ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. Κάτω από νορμάλ συνθήκες, είναι λίγο απίθανο να το ανιχνεύσετε σε ένα πρόσωπο, καθόσον γίνεται πολύ γρήγορα για το γυμνό μάτι ώστε να το παρακολουθήσει. Φυσικά οι κάμερες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.



Ολογράμματα Υβριδίων

Όλα τα ερπετοειδή υβρίδια είναι εξαναγκασμένα να φοράνε ολογράμματα που καλύπτουν τα μάτια τους. Πλέον είναι φανερό ότι έχουν γυρίσει στην ερπετοειδή τους μορφή (σχισμές), και δεν μπορούν πλέον να κρατούν την εμφάνιση των νορμάλ ανθρώπινων ματιών με φυσικά μέσα. Το ολόγραμμα που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι το πλέον προχωρημένο πρόγραμμα σε χρήση.


Δημιουργεί και την ίριδα και την κόρη, προσεγγίζοντας τις κυκλικές φόρμες τους προσθέτοντας απλά γεωμετρικά σχήματα (τρίγωνα). Όταν δουλεύει είναι πολύ δύσκολο να το ανιχνεύσετε. όταν αποτυγχάνει δημιουργούνται κραυγαλέες ανωμαλίες, λευκά μάτια χωρίς ίριδα/κόρη, πολυγωνικές γωνιακές ίριδες και κόρες και κακή συμμετρία και μέγεθος.



Το κόλλημα της πορνογραφίας

Η πορνογραφία εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς στην ατζέντα των ερπετοειδών. Βοηθάει να κρατά την ανθρώπινη συνείδηση κολλημένη στο ερπετικό μυαλό μας (στον πυρήνα του εγκεφάλου μας) όπου οι σκέψεις και η ενέργεια είναι χαμηλής δονήσεως. Είναι εύκολο να χειριστούν τους ανθρώπους όταν το ερπετικό τμήμα του μυαλού τους έχει τον έλεγχο, πόσο μάλλον όταν είναι εθισμένο.


Οι ερπετοειδείς και τα άλλα παράσιτα κυρίως ελέγχουν τους ανθρώπους από τα δυο κατώτερα chakras (ενεργειακά κέντρα) που γίνονται τα κυρίαρχα κατά την σεξουαλική διέγερση. Οι χαμηλής δονήσεως ενέργειες που ξεπηδούν από την επιβίωση, το σεξ, τον φόβο και το μίσος είναι οι πλέον χρήσιμες για αυτούς. Κάθε τομέας της κοινωνίας μας είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ενεργοποιεί και να τραβά αυτήν την ενέργεια από τους ανθρώπους.


Οι σκέψεις και τα συναισθήματα δεν περιορίζονται από τον χρόνο χώρο. Όταν επικοινωνείτε η παρατηρείτε άλλους, ανεξαρτήτως της αποστάσεως η του τωρινού χρόνου, η ενέργεια σας αντιδρά με την δική τους σε μια μεταφυσική δόνηση του Νου σας.



Η ισχυρή συναισθηματική εμπλοκή με ένα άλλο μυαλό η σκεπτομορφή θα δημιουργήσει έναν ενεργειακό δεσμό μεταξύ εσάς και του στόχου. Θα στέλνετε την δικιά σας ενέργεια. Για αυτό είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζετε καλά ποιος η τι τραβάει την προσοχή σας.


Τα περισσότερα ερπετικά υβρίδια είναι ενσαρκωμένα και κινούνται από ο ερπετικό μυαλό της κυψέλης και δεν έχουν ατομική ψυχή (άψυχα). Είναι τα «κόκκινα φορέματα» που υπηρετούν την συλλογή ενέργειας από τους ανθρώπους και την οποία αποδίδουν στον ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ στους Άρχοντες κατά την Γνωστική Προχριστιανική παράδοση.



Μοιάζει με τις μέλισσες που συλλέγουν το νέκταρ για την κυψέλη,


μόνο που αυτή η σχέση ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ !

Επίλογος

Μάθετε να ελέγχετε την ροή της ενέργεια σας από το ενεργειακό σας σώμα και επίσης να αναγνωρίζετε και να αποφεύγετε τις άσχημες για εσάς αλληλεπιδράσεις. Οι ερπετοειδείς έχουν πολλούς τρόπους να συλλέγουν την ενέργεια από τους ανθρώπους. Μέσω των ΜΜΕ, από ΟΛΕΣ τις μορφές της «διασκεδάσεως», τα συστήματα πίστης και αξιών, μέσω της θρησκευτικής λατρείας κάθε είδους, τις καταστροφές, τα δράματα, κλπ. Πάντοτε παραμένετε ενήμεροι του τι κάνετε με τις σκέψεις σας και τα συναισθήματα σας, το



ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.



ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ !!!










Δείτε μια προνοσταρ σε ένα ανάλογο βίντεο, μεταμορφώνεται την ώρα που κάνει σεξ και φυσικά κανένας δεν μπορεί να το δει, γιατί η προσοχή είναι στραμμένη αλλου.

























Διαβάστε επίσης:



TERRA PAPERS μια σύνοψις

Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning Sky



Φάκελοι “Λασέρτα” 1 από 8


Δεν είμαστε θηλαστικά και σαν ερπετά η θερμοκρασία του σώματός μας εξαρτάται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος μας. Εάν αγγίξεις το χέρι μου μπορεί ίσως να το αισθανθείς πιο κρύο από το δικό σου, αυτό είναι γιατί η κανονική μας θερμοκρασία είναι περίπου 30 με 33 βαθμούς κελσίου.


Εάν κάτσουμε στον ήλιο (ειδικά γυμνοί και με τις σειρές των μικρών πλακών προς τον ήλιο) η θερμοκρασία του σώματός μας μπορεί να ανεβεί κατά 8 ή 9 βαθμούς μέσα σε μερικά λεπτά. Αυτή η αύξηση προκαλεί την παραγωγή πολλών ενζύμων και ορμονών στο σώμα μας, την καρδιά και τον εγκέφαλο και όλα τα όργανα ενεργοποιούνται και αισθανόμαστε πάρα πολύ ωραία.


Εσείς οι άνθρωποι απολαμβάνετε το να είστε στον ήλιο αλλά για μας είναι η μεγαλύτερη απόλαυση που μπορείς να φανταστείς (ίσως σαν την σεξουαλική σας διέγερση). Επίσης απολαμβάνουμε το να κολυμπούμε σε θερμά νερά ή άλλα υγρά για να αυξήσουμε την θερμοκρασία του σώματός μας. Εάν κάτσουμε για κάποιες ώρες στη σκιά , η θερμοκρασία μας πέφτει στους 30 με 33 βαθμούς.


Αυτό δεν μας βλάπτει, αλλά αισθανόμαστε πολύ καλύτερα στον ήλιο. Έχουμε δωμάτια με τεχνητό ηλιακό φως

S A H A R A S I A



  • Η Ανθρώπινη Βία είναι Αφύσικη.

  • Ο Διαρκής Πόλεμος Δεν είναι Αναπόφευκτος.

  • Οι Άνθρωποι από την Φύση τους Αγαπάνε είναι Συνεργάσιμοι και Ειρηνικοί.

Αυτά είναι τα ευρήματα από το βιβλίο του James DeMeo, Saharasia!

Organic Portals, Με λίγα λόγια.!


Και είναι όλα οργανωμένα για να ΣΑΣ αποτρέψουν από την εξέλιξη, να ΣΑΣ αποσπάσουν, να ΣΑΣ κρατήσουν απασχολημένους με ένα σύζυγο,


Στις αλληλεπιδράσεις, με ΟΠ, δεν είστε τίποτα άλλο από μια μπαταρία, και οι οργανικές πύλες στη ζωή σας τροφοδοτούνται από εσάς.


miastala.com


http://miastala.com/s/