Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Απελευθερώνουν θανατηφόρα βακτήρια : «προχωρούν ταχέως προς στην μετάλλαξη….»






Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των  Η.Π.Α. θα απελευθερώσει ένα θανατηφόρο βακτήριο στο μετρό της Βοστόνης  σε μια επιχείρηση για να δοκιμάσει τους αισθητήρες ανίχνευσης  βιολογικών παραγόντων σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.

  Λίγα είναι γνωστά για το τι ακριβώς βακτήρια θα ελευθερωθούν και η  DHS έχει δώσει πολύ λίγες πληροφορίες, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για "μη-μολυσματικό" υλικό που υπάρχει "ως συμπλήρωμα διατροφής".!!!!



 

 Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη  29 / 8 /2012 και θα πραγματοποιούνται  περιοδικά και μέσα στο επόμενο έτος, στους σταθμούς του Harvard και Porter Square στο Cambridge και το Davis Square στον σταθμό Somerville.


"Μια έγκαιρη προειδοποίηση από ένα σύστημα ανίχνευσης μπορεί να εντοπίσει και να προσδιορίσει ακριβώς αυτά τα βακτήρια και προβλέπει την άμεση και κατάλληλη απάντηση για να προστατεύσει τους ανθρώπους από τον κίνδυνο της μόλυνσης», δήλωσε η επιστήμονας από την DHS Anne Hultgren σε δελτίο Τύπου του οργανισμού. (The Department of Homeland Security)



"Αυτό το σύστημα ανίχνευσης θα είναι ένα από τα πρώτα που έχουν  εγκατασταθεί.  Εάν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό, θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο σε πολλές χώρες και στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλον τον κόσμο»,δήλωση από το MBTA Transit  αρχηγό της αστυνομίας Paul MacMillan στο δελτίο Τύπου.

 Το σχέδιο είχε ανακοινωθεί από τον Μάιο,  οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι είπαν ότι επρόκειτο να απελευθερωθεί ένα βακτήριο που ονομάζεται B-subtilis, σημειώνοντας ότι "έχει δοκιμαστεί αυστηρά και δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία με χαμηλή έκθεση σε υγιείς ανθρώπους."
Αλλά δεν αναφέρει πουθενά για τα ευπαθή άτομα που θα χρησιμοποιήσουν το μετρό
και για αυτούς που θα βρίσκονται αρκετές ώρες μέσα σε αυτό και τις συνέπειες που θα έχουν αν εκτεθούν περισσότερη ώρα στο μικρόβιο B-subtilis


Το DHS έχει κυκλοφορήσει μια περίληψη 28 σελίδων με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκτίμηση για το Bacillus subtilis Σωματίδια για πρόκληση των βιο-αισθητήρων σε σταθμούς του μετρό" (PDF).



 Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Γερουσίας το 1977, αποκαλύφθηκε ότι το Πεντάγωνο είχε διεξαγάγει πολυάριθμες "επιθέσεις" μικροβίων  σε μυστικές αποστολές  σε πόλεις χωρίς δημόσια γνώση, σε μια προσπάθεια για να ελεγχθεί η απειλή από βιολογικούς παράγοντες. Αυτές οι δοκιμές "μπορεί να έχουν προκαλέσει κρούσματα της νόσου που εκδηλώθηκαν σε ορισμένες από τις περιοχές δοκιμής", γράφει ο Leonard A. Cole, επικαλούμενος την έρευνα της Γερουσίας.

  Αυτές οι "επιθέσεις" περιελάμβαναν  ένα πρόγραμμα από το 1964-65 που διεξήχθη από το στρατό των ΗΠΑ σε ανυποψίαστους ταξιδιώτες που ψεκάζονταν με φορείς βακτηρίων στο Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον.


Σ΄ ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό δοκιμής , εμπλέκονται λαμπτήρες που περιέχουν globigii Bacillus που έπεσαν στο μετρό της Νέας Υόρκης από την κυβέρνηση και τους επιστήμονες για να μολύνουν τον αέρα. Παρόμοιες δοκιμές διεξήχθησαν και στο   μετρό του Σικάγο, αλλά όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αρρωσταίνουν δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σωστά την κατάσταση και η κυβέρνηση αρνήθηκε να παρακολουθήσει τις επιπτώσεις στην υγεία της ουσίας που είχε απελευθερωθεί.


Στην  κρυφή ιστορία των ΗΠΑ το μικρόβιο των δοκιμών σε γενικές γραμμές χρησιμοποιείτο  επίσης ως προειδοποίηση στο ότι επιτρέπετε  από την κυβέρνηση να πειραματιστούν με βιολογικούς παράγοντες στο κοινό, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι απολύτως ασφαλές.

Το Project SHAD, χρησιμοποιήθηκε την εποχή του Ψυχρού Πολέμου από το Υπουργείο Άμυνας. Στο πρόγραμμα αυτό βετεράνοι εκτέθηκαν σε θανατηφόρα χημικά όπλα χωρίς να έχουν γνώση ή την συγκατάθεσή τους. Αποτελεί  ένα σκοτεινό κεφάλαιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην χρήση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων εναντίον του ίδιου του λαού και της ανθρωπότητας.
Βέβαια για όλα αυτά κανείς δεν έλαβε την ευθύνη έως σήμερα και κανείς δεν καταδικάστηκε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


 





Από τη δεκαετία του 1940, έχουν διεξαχθεί πολλές "δοκιμές" από τον στρατό και την CIA  σε όλον τον κόσμο και κυρίως στην Αμερική.  Η απελευθέρωση του δάγκειου πυρετού που μετέφεραν κουνούπια στη Georgia και Florida και έπειτα σε όλον τον κόσμο, βιολογικές δοκιμές πολέμου στον άμαχο πληθυσμό στο Πουέρτο Ρίκο, η απελευθέρωση του bacillus globigii (βάκιλος) από ένα υποβρύχιο στο λιμάνι της Χονολουλού, Χαβάη, και δεκάδες άλλα περιστατικά, τα περισσότερα από αυτά είναι σε απόρρητα αρχεία.


 



 
Υπάρχουν αμέτρητα άλλα παραδείγματα από τις ΗΠΑ που έχουν παράνομα δοκιμάσει και χρησιμοποιήσει βιολογικά όπλα στους ίδιους τους πολίτες της. Η μελέτη Tuskegee για σύφιλη και το πρόγραμμα  F  για μελέτη φθορίου είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.




Η DHS λέει πως ο κόσμος θα είναι απολύτως ασφαλής παρ’ όλο που οι υγειονομικές αρχές συνδέουν το βακτήριο και με μορφές καρκίνου.
Τα βακτήρια βοηθούν πολύ στην μετάλλαξη είναι μέσα στα σχέδια τους καθώς τα πειράματα έχουν γίνει ήδη στα εργαστήρια και τώρα περνάνε στην εφαρμογή του σχεδίου.


 


«Ψάχνοντας να γίνει η μετάλλαξη και σε όσους ανθρώπους έχουν απομείνει θα επιδιώξουν ακόμα και τον θάνατο τους».


 Ο.Ε.Α.Φ.