Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013





Η ησυχία του τόπου είναι τρομακτική το μονοπάτι που οδηγεί στο Ιερό είναι τόσο παλιό που μυρίζει χώμα αιώνιο το Ιερό των Μεγάλων Θεών πνίγεται στα δέντρα που το κάνουν να μοιάζει πραγματικό άσυλο





Οι Κάβειροι λατρεύτηκαν εδώ
 Θεότητες, δαίμονες, γιοι του Ήφαιστου και της Καβειρούς





Κάποτε ο Εύξεινος Πόντος ξεχείλισε και από τα νερά που έτρεξαν με μανία κατακλύστηκε η Σαμοθράκη.
 Από τον κατακλυσμό σώθηκαν μόνο αυτοί οι Θεοί που κατέφυγαν στη κορυφή του Σάος
 Από αυτούς προήλθαν τα Καβείρια Μυστήρια, οι τελετουργίες για τη μύηση στη μυστική θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων








Κανείς δεν είναι σίγουρος ούτε για το πόσοι ούτε για το ποιοι ήταν αφού κανείς δεν τους προσφωνούσε με τα ονόματά τους αλλά σαν Θεούς.. Μέγα Πνεύμα.. μεγάλη Ψυχή του Κόσμου..
 Μόνοι όσοι μυήθηκαν γνώριζαν αλλά αυτοί ορκίστηκαν αιώνια Σιωπή







Λατρεύοταν με μυστήρια που γίνοταν νύχτες σε τόπους μυστικούς
 μέσα από δραματικές τελετές που ιερείς, ψιθυρίζοντας λέξεις ακατάληπτες, αναλάμβαναν να μυήσουν όποιον ήθελε αφού πρώτα περνούσε από το στάδιο της εξομολόγησης.. της ψυχικής κάθαρσης..







Οι φωτιές έσβηναν σε όλο το νησί πριν την τελετή και έφερναν νέα φλόγα από τη Δήλο
 Πάνω σε θρόνο και τους ήδη μυημένους να χορεύουν γύρω του στο φως των δαδιών και των λυχναριών, βήμα βήμα ο πιστός έφτανε στο άβατο του Ιερού.. εκεί που για αιώνες απαγορεύοταν να πλησιάσει αμύητος εκεί που όποιος είχε δει αυτό το θέαμα γνώριζε το τέλος της ζωής, την θεία Πηγή






Η Αρχή στα μυστήρια των Μεγάλων Θεών ήταν η σκέψη να δοθεί προστασία από τους κινδύνους σε όποιον την χρειάζεται.. άσχετα από φύλο, κοινωνική τάξη ή ηλικία..
 ασφάλεια στην άλλη ζωή  προφύλαξη από θύελλες και καταιγίδες της θάλασσας..







Στο Ιερό των Μεγάλων Θεών οι αιώνες περνούν αλλά ο τόπος εξακολουθεί να εμπνέει,
 μπορεί οι Μεγάλοι θεοί να μην έφυγαν ποτέ από κεί και να κρύβονται κάπου ψηλά στο βουνό τους
 μπορεί να παίζουν με τον αέρα και τα σύννεφα και να χαμογελούν με όσους προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους


























Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Α.Τ.Ι.Α. Ιούνιος 2013






2 Ιουνίου 2013 
Κολομβία , Valle del Cauca πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 







 





5 Ιουνίου 2013  
Ολλανδία , Kaatsheuvel  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 

 






7 Ιουνίου 2013 
Η.Π.Α.   Νέα Ορλεάνη  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 


 




6 Ιουνίου 2013 
Η.Π.Α.    Wisconsin πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 



 


8 Ιουνίου 2013  
Η.Π.Α.  Καλιφόρνια   πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 



 
 


10 Ιουνίου 2013 
Η.Π.Α. Τεξας πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 





12 Ιουνίου 2013   
Ιρλανδία , Δουβλίνο πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 

 







14 Ιουνίου 2013   
Η.Π.Α.  Virginia πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 


 





15 Ιουνίου 2013  
Καναδάς   Quebec πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 

 




15 Ιουνίου 2013  
Η.Π.Α.  Michigan πιθανόν Α.Τ.Ι.Α





17 Ιουνίου 2013   
- - -   πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 



 

18 – 21 Ιουνίου 2013    
Ήλιος  Α.Τ.Ι.Α. 





20 Ιουνίου 2013      
Η.Π.Α.  Καλιφόρνια πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.  





20 Ιουνίου 2013     
Η.Π.Α.  Καλιφόρνια πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.



 


21 Ιουνίου 2013    
Η.Π.Α.   Καλιφόρνια , Grass Valley  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 




22 Ιουνίου 2013   
Διεθνής Διαστημικός Σταθμός Nasa , Διάστημα  Α.Τ.Ι.Α.





24 Ιουνίου 2013    
Αργεντινή   πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 




25 Ιουνίου 2013    
Καζακστάν  Aktobe  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 



 

Ο.Ε.Α.Φ.



Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013






Οι φωτογραφίες ελήφθησαν  από το Lunar Reconnaissance Orbiter Camera (LROC) της NASA οπου δείχνουν κάποιες περιοχές στην επιφάνεια της σελήνης  να εκπέμπουν δέσμες φωτός ή ¨πλάσματος¨ ίσως  να μιλάμε και για κεραυνούς…  
Οι παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο είναι προς ανάλυση, έρευνα και στην κρίση του κάθε ενήμερου ατόμου περι όμοιων γεγονότων  


 









 
 Ο.Ε.Α.Φ.



Κυριακή 14 Ιουλίου 2013





Ο.Ε.Α.Φ.

Οι μύθοι ανασταίνονται… η Χίμαιρα προ των πυλών…


Η  επιστήμη έκανε ήδη μεγάλα άλματα στο μέλλον ..

Πλέον η ιατρική επιστήμη μπορεί να αποκαταστήσει την ακοή, την όραση και πολλά ιατρικά προβλήματα άλυτα μέχρι σήμερα. Σε αρκετές περιπτώσεις γίνετε η χρήση ρομποτικής τεχνολογίας  και κυρίως πρόσθετων άκρων ..

Έτσι φαίνετε πως ήταν θέμα χρόνου να πραγματοποιήσουν ένα από τα πιο παράξενα ιατρικά κατορθώματα που έχουμε φανταστεί… μια πλήρης μεταμόσχευση ανθρώπινου ή ¨μη¨ κεφαλιού…






Σε δημοσίευμα του τεύχους Ιουνίου της Διεθνής ΧειρουργικήςΝευρολογίας, οι ερευνητές και επιστήμονες περιγράφουν μια πραγματική μέθοδο μεταφύτευσης ενός ανθρώπινου κεφαλιού μέσω της νέας τεχνολογίας και νευροχειρουργικής.

Η κωδική ονομασία της έρευνας είναι   ( HEAVEN / GEMINI )  και  η διαδικασία  περιγράφεται από τον Δρ. Sergio Canavero του Τορίνο και της ιταλικής ερευνητικής ομάδας  Neuromodulation.





Στο  δημοσίευμα  υπάρχει και η  περιγραφή και τα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στη δεκαετία του 70΄ σε ζώα  και δεν ήταν πάντα τόσο επιτυχείς οι επεμβάσεις.. αναφέρετε πως η επιτυχία πλέον  θα είναι  εφικτή  με την χρήση ειδικής μεμβράνης στην ένωση των κυττάρων μέσω της διαδικασίας fusogens.

Σύμφωνα με τον Δρ. Canavero  ο δότης του σώματος θα πρέπει να είναι εγκεφαλικά νεκρός.






Η  εργασία του Δρ. Canavero κάνει την ανάγνωση συναρπαστική καθώς σε οδηγεί σε ηθικά και γενετικά θέματα μέσα από την έρευνα του..


«Ο ουρανός δημιουργήθηκε» ’ Χίμαιρα’….

Το άτομο που θα έχει αυτήν την ευκαιρία μεταμόσχευσης θα αναπαράγει απογόνους με την γενετική κληρονομιά του δότη…

Ο Δρ. Canavero παραδέχεται όμως πως δεν έχει εξετάσει τις ηθικές πτυχές  αυτού του προγράμματος που θέλει να ξεκινήσει με την ονομασία HEAVEN.


 



Ο.Ε.Α.Φ.



Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013






Ο.Ε.Α.Φ.




Ακόμα μια περίπτωση που δείχνει πως οι κολοσσιαίες εταιρίες τεχνολογίας συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες προς το συμφέρον των κυβερνήσεων.
Αναφέρεται πως ξεκίνησε ένα μυστικό πρόγραμμα για την διαδικτυακή επικοινωνία και κυρίως για το διαδικτυακό πρόγραμμα  Skype.  Το πρόγραμμα παρακολούθησης ονομάζετε Σκάκι (Project Chess ).


Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι ότι το Skype  είναι ένα από τα προγράμματα παρακολούθησης και επιτήρησης  μέσω διαδικτύου από το PRISM, από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας  (N.S.A.) των Η.Π.Α. της οποίας η δράση της  είναι παγκόσμια..


H αποκάλυψη για το μυστικό πρόγραμμα Skype είναι πολύ ενδιαφέρουσα  καθώς προδίδονται οι όροι χρήσης του προγράμματος Skype και της  ασφάλειας  που προσφέρει στις συνομιλίες χρηστών μέσω του προγράμματος καθώς μπορεί να θέση όλες τις βίντεο-συνομιλίες και προσωπικά δεδομένα από την ιδιωτική ζωή του ατόμου στις κρατικές υπηρεσίες , σε ιδιωτικούς οργανισμούς και εταιρίες τεχνολογίας για πειραματικούς σκοπούς..  ..


Οι διαρροές μέσα από την N.S.A. άφησαν να εννοηθεί πως μια κολοσσιαία εταιρία όπως η Microsoft μπορεί να ψεύδεται και να μην τηρεί τους ίδιους όρους χρήσης που έχει θέσει η εταιρία στον πελάτη και να τον εξαπατήσει θέτοντας σε κίνδυνο την προσωπική του ζωή ακόμη και την εργασία του και κυρίως τις  ιδιωτικές εταιρίες, οργανισμούς κλπ.. 


Σύμφωνα με την εφημερίδα των  New York Times  το ( Project Chess )  στοχεύει σε συγκεκριμένα άτομα μέσα στον πληθυσμό ανάλογα με τις ενημερώσεις και τις εντολές που του έχουν δοθεί..
Οι κλήσεις μέσω Skype είναι πάντα διαθέσιμες στις κρατικές υπηρεσίες για την άμεση πληροφόρηση τους..

Αναφέρετε επίσης η στενή σχέση μεταξύ των γιγάντων της διαδικτυακής ασφάλειας και της N.S.A. , ο πρώην αξιωματικός και αρχηγός ασφάλειας του Facebook , Max Kelly αποχώρησε από την εταιρία προκειμένου να ενταθεί στην N.S.A.


Οι εταιρίες στο Silicon Valley στις Η.Π.Α.  συνεργάζονται στενά με την N.S.A.  και είναι μια επωφελής σχέση.. Οι εταιρίες κολοσσοί του διαδικτύου που έχουν κάθε πληροφορία του  χρήστη που επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τον διαδικτυακό χώρο μέσω των εταιριών τους  π.χ.( ηλεκτρονικό ταχυδρομείο e-mail, προγράμματα περιήγησης στον διαδικτυακό χώρο web browsers , προγράμματα στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης, κλπ….) όλα αυτά τα δεδομένα είναι διατεθειμένα στην N.S.A. με νέα εργαλεία ανάλυσης και τεχνολογίας . 
 Επίσης ξοδεύονται μεγάλα άγνωστα  χρηματικά ποσά γι’ αυτόν τον λόγο από την N.S.A.
Επίσης  ο διευθυντής της ομοσπονδίας απόρρητων προγραμμάτων Αμερικανών επιστημόνων της κυβέρνησης, StevenAftergood, δήλωσε στο CNN  «ότι πιστεύει πως περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύονται από την N.S.A. γι’ αυτούς τους σκοπούς»..
Ο Gordon Adams πρώην υπάλληλος στον λευκό οίκο δήλωσε πώς «να μην εκπλαγείτε όταν δείτε πως η N.S.A. ξοδεύει πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για μυστικά προγράμματα παρακολούθησης..


Το Project Chess (Σκάκι) φέρετε να ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια. Το πρόγραμμα Skype αγοράστηκε από την  Microsoft για 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια και η αγορά ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2011. Ο λόγος της καθυστέρησης αυτής ήταν οι αμφιλεγόμενες συνομιλίες με την κυβέρνηση των Η.Π.Α. για νομικά θέματα και για τον μυστικό τρόπο λειτουργίας του προγράμματος Project Chess.

Ενδιαφέρον είναι πως όταν το Skype ξεκίνησε τον περασμένο χρόνο κάποιες νέες ανανεώσεις και κάποιες πρόσφατες αλλαγές … έγιναν κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης των Η.Π.Α. και όχι της Microsoft για να καταστεί ευκολότερη η κατασκοπεία ..
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα έγγραφα από το PRISM  που διέρρευσαν από τον Edward Snowden  έδειξε ότι το Skype εντάχθηκε στο πρόγραμμα πλήρης κατασκοπείας στις 6 Φεβρουαρίου 2011.


Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί πως η Microsoft από εδώ και πέρα θα δηλώνει στους όρους το προγράμματος, πως οι κλήσεις μέσω Skype ενδέχεται να καταγράφονται


Τον περασμένο Μάρτιο  εκπρόσωπος του προγράμματος Skype έκανε προσπάθειες να ανακουφίσει το κοινό από τις φήμες που έτρεχαν για το πρόγραμμα κατασκοπείας και δήλωσε πως δεν διατρέχει κανένας χρήστης κανέναν κίνδυνο και πως τα στοιχεία και οι επικοινωνίες των χρηστών δεν δίνονται σε κανέναν οργανισμό η κρατική υπηρεσία σε όλον τον κόσμο…


Οι γνωστοποιήσεις όμως σχετικά με το PRISM και  το  Project Chess   φαίνεται να δυσφημίζουν το Skype και να υπάρχουν αρνητικές δηλώσεις για την Microsoft από μεγάλες εταιρίες που χρησιμοποιούν τα προγράμματα της, καθώς υπάρχουν φόβοι διάρρευσης επιχειρηματικών κινήσεων κολοσσιαίων εταιριών παγκοσμίως… 


Έτσι οι πρόσφατες αποκαλύψεις δείχνουν πως πρέπει να σταθούν όλοι πολύ επιφυλακτικοί και θα είναι πολύ δύσκολο πλέον να μπορείς να εμπιστευτείς μεγάλες εταιρίες διαδικτυακές και τηλεπικοινωνιακές από όλων τον κόσμο και κυρίως από τις Η.Π.Α. όπου λανσάρονται στην αγορά τα περισσότερα νέα προγράμματα για το διαδίκτυο και την νέα τεχνολογία.. (υπολογιστές, τηλεοράσεις, τηλεπικοινωνίες κλπ…)



Η N.S.A. τόνισε πως τα προγράμματα αυτά είναι για να μπορέσουν να αποσπάσουν πληροφορίες μέσα από την κοινότητα των χάκερς..
Ο διευθυντής και επικεφαλής της Cyber ​​Command  του Πενταγώνου στις Η.Π.Α. Keith Alexander θα δώσει μια εξήγηση για όλα αυτά σε μια  ομιλία του στο συνέδριο που διοργανώνετε από την BlackHat


Οι κρατικές υπηρεσίες ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τους χάκερς, μπλόκερς και ιστοσελίδες  που αποκαλύπτουν σχέδια της μεγάλης τάξης και των κυβερνήσεων..
H Jennifer Granick διευθυντής των ατομικών ελευθεριών από το κέντρο της νομικής σχολής στον Στάνφορντ μίλησε για το διαδίκτυο και την κοινωνία..
«Μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να συνεργαστούν και να έχουν μια καριέρα σε αυτές τις υπηρεσίες»..


Μπορούν επίσης να συνεργαστούν με ανθρώπους όπως τον KennethMinihan πρώην διευθυντής της  N.S.A.  ο οποίος σήμερα είναι  διευθύνων σύμβουλος της Paladin, CapitalGroup.


Η Paladin, Capital Group είναι μια εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων στην Ουάσιγκτον Η.Π.Α. και ειδικεύεται στην χρηματοδότηση νεοσύστατων επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις και υψηλή τεχνολογία στην N.S.A.  και σε άλλες υπηρεσίες πληροφοριών…


Η Paladin, Capital Group  είναι μια από τα ιδιωτικές εταιρίες που συνεργάζονται πολύ στενά με τις υπηρεσίες πληροφοριών , ενώ άλλες όπως η  In-Q-Tel  χρηματοδοτείτε απευθείας από την κεντρική υπηρεσία πληροφοριών για να επενδύουν και να εφαρμόζουν  νέες τεχνολογίες … όπως η τροποποίηση του καιρού και πολλά άλλα μυστικά προγράμματα  (Projects) που αποσκοπούν ακόμη και στην μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη γη…





 Ο.Ε.Α.Φ.